JULI

4

KANTINO / O.666 & kleinVerhaal / Guido Schiffer & All-Go-Rythm à la visiteurs!

Een wervelende stroom van muzikale gebeurtenissen gestructureerd door het sestina model, een dichtvorm volgens een middeleeuws algoritme.6 muzikale units, verschillend van stijl en bezetting, met 6 componisten schreven elk voor een unit naar keuze 6 stukken van 2 minuten. Iedere unit krijgt een nummer en volgt het Sestina systeem. Zo ontstaan nieuwe invalshoeken die nieuw muzikaal materiaal opleveren.Een klok op scherm telt de tijd af en is te volgen door spelers en publiek, na 2 minuten wordt geswitcht naar de volgende compositie en een andere bezetting. Totale duur 72min.

9

KANTINO / O.666 & kleinVerhaal / Othin Spake

We verwelkomen Othin Spake, ofwel de geheel onvoorspelbare uitlaatklep van drummer Teun Verbruggen (oa FES), piano-rhoads wizard Jozef Dumoulin en de enige echte Mauro Pawlowski. Denk propgrockpunk-electro-jazz-impro-nolimits!!

16

KANTINO / O.666 & kleinVerhaal / Backback speelt DEUK!

Het donderende powertrio Backback hoeft eigenlijk geen introductie meer. Een geheel eigen geluid, ontdaan van iedere vorm van pretentie, rechttoe rechtaan maar met een stevige dosis muzikale poëzie. Voor DEUK duikt Backback in het oeuvre van niemand minder dan grootmeester Duke Ellington en worden zijn composities tot op het bot uitgebeend. Verwacht je aan een groovende, scheurende, ronkende set!