Over ons

O.666 is een sociale circulaire hub, en zet acties en projecten op rond het beter inzetten van mensen (sociale pijler) en grondstoffen (circulaire pijler) in de maatschappij: een incubatieplek voor een warmere en duurzamere economie van morgen.

Oosteroever, meer bepaald de Hendrik Baelskaai, is een iconische site die Oostende mee tekende en dat tot op heden nog steeds doet.

Een plek met een tot de verbeelding sprekende geschiedenis. Hier vertrok de visser naar zee, liet hij zijn netten herstellen en deelde hij na een zeereis zijn verhalen met anderen. Een plek waar verleden en heden uitmonden in een nieuw verhaal: O.666. Een baken tussen stad en zee. Een schakel tussen een nieuw residentieel stadsdeel en een historische nijverheidszone.

Op deze plaats blaast O.666 nieuw leven in het gebouw van een voormalige visserscoöperatie. Het startpunt van een uitzonderlijk traject. Haar ambitie? Samen stad maken met zoveel mogelijk Oostendenaars, ongeacht hun achtergrond, rond een gezamenlijke visie en missie.

O.666 zet in op sensibilisering: via co-creatieprojecten willen we de burger doen reflecteren over een mooiere, inclusievere en ecologischere toekomst.

Door onze ligging op een steenworp van de zee zijn we een uitgelezen uitvalsbasis voor teambuildings, brainstorms, denkdagen, als alternatieve vergaderlocatie… We bedenken graag een concept op uw maat: van workshop plastiek of keramiek, tot een strandwandeling of inleiding in de basisprincipes van de circulaire economie.

Interesse in een teamdag, workshop of in het gebruik van een atelierruimte?

Mail naar info@O666.be!

infobrochure-V7